Nieuws

Nieuwsbrief 6: update voortgang

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Windpark Industrieterrein Moerdijk, daarom versturen we regelmatig een nieuwsbrief. In de zesde nieuwsbrief lees je welke werkzaamheden we afgelopen weken verricht hebben en wat er op de planning staat voor komende periode.

Benieuwd naar de volledige nieuwsbrief? Je leest hem hier.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Kennismaken met Herre van der Meulen

Nu de windmolens van Windpark Industrieterrein Moerdijk al volop draaien, komt ook het team Operations en Maintenance (O&M)...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.