Nieuws

Video: zo bouwen we een windpark

De funderingen zijn klaar en de eerste kabel is gelegd. Tijd dus voor de volgende stap in het bouwproces van windpark Industrieterrein Moerdijk. Tot 15 augustus is er nog bouwvakantie, maar hierna arriveren de onderdelen van de windmolens in Nederland. Benieuwd hoe de bouw van een windpark nu precies in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande video!


Werkzaamheden tweede windmolen

Half september is de eerste windmolen van Windpark Industrieterrein Moerdijk gehesen. Inmiddels hebben we onze werkzaamheden verplaatst naar...

Transport eerste windmolenblad

In de nacht van woensdag 9 september op donderdag 10 september is het eerste windmolenblad – in de...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.