Nieuws

Officiële eerste paal

Op 25 september 2019 ging de eerste officiële paal voor het Windpark Industrieterrein Moerdijk de grond in. Vattenfall en Dura Vermeer nodigden een klein gezelschap uit om hierbij aanwezig te zijn.

Vanuit Restaurant Passant vertrok de groep naar TM3-3, daar werd de eerste paal de grond in geslagen. Na een korte toespraak van Ross Williams een Martin Ars werd er op de knop gedrukt! Vervolgens vertrokken ze naar TMO-1 om de fundering te bekijken.

Bekijk de foto’s voor een impressie.


Door naar de vijfde windmolen

De bouwwerkzaamheden van de windmolens voor Windpark Industrieterrein Moerdijk zijn nog steeds in volle gang. Bij het monteren...

Werkzaamheden tweede windmolen

Half september is de eerste windmolen van Windpark Industrieterrein Moerdijk gehesen. Inmiddels hebben we onze werkzaamheden verplaatst naar...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.