Nieuws

Vattenfall sponsort WielerWeekend van Moerdijk

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus vond het WielerWeekend van Moerdijk plaats. Ook dit jaar was de tocht, waar Vattenfall gouden sponsor van is, een groot succes. Omdat Vattenfall een windpark bouwt in Moerdijk, ondersteunen we graag dit soort mooie, lokale initiatieven.

Programma

Het waaide hard op zaterdag, maar dat mocht de pret niet drukken. ’s Ochtends startten de recreatieve wielrenners aan een tocht van 85 of 110 kilometer. Voor senioren en families was een mooie route van 20, 40 of 60 kilometer uitgestippeld. En ’s middags was het druk bij verschillende races. Zo was er een scootmobielrace, dikke banden race voor kinderen, ID-race en prominenten race. Ook de 64e Profronde van Zevenbergen op zondag was geslaagd!

Sponsoring

We bouwen een nieuw windpark in het haven- en industriegebied: Windpark Industrieterrein Moerdijk. Net als vorig jaar is Vattenfall gouden sponsor van het WielerWeekend van Moerdijk. We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie evenement.


Door naar de vijfde windmolen

De bouwwerkzaamheden van de windmolens voor Windpark Industrieterrein Moerdijk zijn nog steeds in volle gang. Bij het monteren...

Werkzaamheden tweede windmolen

Half september is de eerste windmolen van Windpark Industrieterrein Moerdijk gehesen. Inmiddels hebben we onze werkzaamheden verplaatst naar...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.