Nieuws

Nieuwsbrief vier: update werkzaamheden

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van het Windpark Industrieterrein Moerdijk, daarom versturen we regelmatig een nieuwsbrief. In de vierde nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode en vertellen we je over de voortgang van het windpark.

Benieuwd naar de volledige nieuwsbrief? Je leest hem hier.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Officiële eerste paal

Op 25 september 2019 ging de eerste officiële paal voor het Windpark Industrieterrein Moerdijk de grond in. Vattenfall...

Start werkzaamheden van funderingen

Deze zomer gaan we van start met de voorbereidende bouwwerkzaamheden voor de funderingen. We beginnen met de paalfunderingen...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.