Nieuws

Vattenfall sponsort Profronde van Zevenbergen

Vattenfall Moerdijk

Vattenfall – voorheen Nuon – is sponsor van het Wielerweekend van Moerdijk. Het Wielerweekend vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2018. Vattenfall levert een bijdrage vanuit het project Windpark Industrieterrein Moerdijk, een nieuw windpark dat gebouwd wordt vanaf 2019.

Weekendprogramma

De zaterdag van het Wielerweekend van Moerdijk staat in het teken van zélf fietsen. Er is voor ieder wat wils: van fietstochten voor families en senioren tot een Dikke Banden Race en een tocht speciaal voor scootmobiels. Op zondag vindt de traditionele Profronde van Zevenbergen plaats. Wielrenners uit diverse categorieën nemen het dan tegen elkaar op. Meer informatie over het Wielweekend is te vinden op www.profrondezevenbergen.nl.

Sponsoring

Vattenfall bouwt een nieuw windpark in het haven- en industriegebied van Moerdijk. Daarom ondersteunen wij graag dit mooie lokale initiatieven. We zijn blij om als gouden  sponsor verbonden te zijn aan de Profronde van Zevenbergen.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.